31 Οκτ 2010

Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων

by the_chief
πηγή: karditsaLive

"Την παραίτηση του από το δημαρχιακό αξίωμα είχαμε αιφνιδιαστικά από τον Βασίλη Κατσάρα Δήμαρχο Σοφάδων δύο μήνες πριν εκπνεύσει η τετραετής θητεία του. Ο Κος Κατσάρας επικαλέστηκε στην αίτηση παραίτησής του προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν την ολοκλήρωση της θητείας του."*
 *Επιλέξτε τη φράση για να μεταβείτε στον αντίστοιχο σύνδεσμο και αν διαβάσετε το υπόλοιπο κείμενο.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον ανυπόμονo ανώνυμο αναγνώστη που φρόντισε να μας ενημερώσει για το θέμα, ψέγοντάς μας για έλλειψη επικαιρότητας. Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη, δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Το κύριο ζητούμενο του ιστολογίου είναι ο "εκβιασμός" της κριτικής σκέψης των αναγνωστών πάνω στα πεπραγμένα. Δε νομίζω να τους πειράζει τόσο αν μάθουν το γεγονός στις έξι κι όχι στις τρεις. Και μια φιλική (;) συμβουλή. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μας ενημερώσεις για οτιδήποτε, καλό θα είναι να αναφέρεις την πηγή σου.

30 Οκτ 2010

"Στης Λαρίσης το ποτάμι.."

by the_chief


Δημοσίευμα από τον Νέο Αγώνα:

Τα νερά του Σοφαδίτη ρυπαίνουν τον Πηνειό
Προβληματική κρίνεται η οικολογική κατάσταση του ποταμού σύμφωνα με μελέτες

Ελλιπής χαρακτηρίζεται η οικολογική κατάσταση του ποταμού Σοφαδίτη, τα νερά του οποίου καταλήγουν στον Πηνειό ποταμό, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα των μελετών, τα νερά του ποταμού υποβαθμίστηκαν σε σημαντικό βαθμό από τις γεωργικές δραστηριότητες, οι οποίες ξεπερνούν κατά περίπου τριάντα τοις εκτατό τα όρια που έχουν θέσει ευρωπαϊκές οδηγίες για την προστασία των επιφανειακών υδάτων. Τα νερά του Σοφαδίτη, πηγάζουν από τη φραγμαλίμνη του Σμοκόβου Καρδίτσας και καταλήγουν στον Πηνειό, η οικολογική ποιότητα του οποίου επηρεάζεται άμεσα.
Χημικές αναλύσεις: Κατά το 2009, επιστήμονες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν, εκτός από χημικές αναλύσεις και βιολογικές μετρήσεις στον Σοφαδίτη. Οι τιμές των μετρήσεων σε όλους τους σταθμούς κατά μήκος του ποταμού – έδειξαν ότι ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα όρια σε νιτρώδη και μονιακά στοιχεία που θέτουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων, την υποβάθμιση του πόσιμου νερού. Το 2015 αποτελεί ορόσημο για τη χώρα μας και όλες τις χώρες της ΕΕ, καθώς μέχρι τότε οφείλουν να εφαρμόσουν την οδηγία στο πλαίσιο 2000/60/ΕΚ που θέτει ως στόχο την επίτευξη της καλής οικολογικής κατάστασης των επιφανειακών υδάτων.

Πηνειός:
Επίσης ο Πηνειός ποταμός, έχει μολυνθεί ανεπανόρθωτα και τα νερά του είναι ακατάλληλα για οποιαδήποτε χρήση. Αυτό υποστηρίζει ο Νικήτας Μυλόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα πολιτικών μηχανικών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας “Διαχείριση υδάτινων πόρων”.
“Το υδατικό δυναμικό του δέχεται εδώ και σαράντα χρόνια τη μεγαλύτερη ανθρωπογενή πίεση για την κάλυψη αρδευτικών αναγκών, συγκριτικά με τα υπόλοιπα διαμερίσματα της χώρας, και αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της αδιέξοδης και εχθρικής προς το περιβάλλον πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών, έχοντας φτάσει να καταναλώσει το 25% του νερού που καταναλώνεται σε όλη τη χώρα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Μυλόπουλος.
Δέχεται τονίζει ο κύριος Μυλόπουλος αστικά λύματα πόλεων και κωμοπόλεων “με χωματερές δίπλα ή και μέσα στην κοίτη”, βιομηχανικά απόβλητα (μεταξύ των οποίων και τα χημικά απόβλητα ορισμένων χημικών βιομηχανιών), κτηνοτροφικά απόβλητα (ποιμνιοστάσια, χοιροστάσια, βουστάσια), γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα (υπολογίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή χρησιμοποιούνται διακόσιες τριάντα χιλιάδες τόνοι λιπάσματα και δύο χιλιάδες τόνοι φυτοφάρμακα). Οι συγκεντρώσεις τόσο των φωσφορικών όσο και των νιτρικών υπερβαίνουν κατά πολύ το ανώτερο επιτρεπτό όριο για τα επιφανειακά νερά, και σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κολοβακτιριοειδών αποδεικνύουν ότι ο Πηνειός έχει μολυνθεί ανεπανόρθωτα και τα νερά του είναι ακατάλληλα για οποιαδήποτε χρήση”.
Σύμφωνα με το Σύλλογο Φίλων Πηνειού, τα νερά του ποταμού έχουν πληγεί από την πολύμορφη και δύσκολα ελεγχόμενη ρύπανση, με αποτέλεσμα το μόνο τμήμα του ποταμού που διατηρείται σε καλή κατάσταση να είναι εκείνο στις πηγές και την κοιλάδα των Τεμπών (λόγω των πηγών). Αυτό προκύπτει άλλωστε από τις επιστημονικές μελέτες.
Ο Πηνειός δυστυχώς δεν έτυχε της προσοχής και της φροντίδας της πολιτείας, με αποτέλεσμα να χαθούν ευκαιρίες για έργα και ενέργειες την δεκαπενταετία που πέρασε, που θα βοηθούσαν προς την κατεύθυνση του αποτελεσματικού ελέγχου των πηγών ρύπανσης. Σήμερα το ποτάμι παρουσιάζει έντονα τα σημάδια αυτής της συνεχόμενης κακοποίησης, τονίζουν τα μέλη του παραπάνω Συλλόγου επικαλούμενα σχετικές έρευνες.

Δημοσίευμα από τον Πρωινό Τύπο:

"Το όνειρο της τελευταίας δωδεκαετίας  όλων των Δημοτικών αρχών και του συνόλου των Δημοτών της Πόλης των Σοφάδων και του Τ.Δ Μασχολουρίου, γίνεται πραγματικότητα.
Ένα έργο πνοής, τόσο για υγιεινότερες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων, αλλά και της αναβάθμισης του περιβάλλοντος. Έπειτα από μια δύσκολη πορεία με την ένταξη και απένταξη του έργου από το Ταμείο Συνοχής, φθάσαμε έστω και στο τέλος της τρίτης θητείας μας, στο τελικό στάδιο, με την ένταξη του έργου στο Ε.Π.ΠΕ.Ρ.Α.Α και της δημοπράτησής του.
Την περασμένη Τρίτη 26/10/2010 δημοπρατήθηκε το έργο του Δικτύου Ακαθάρτων και την μεθεπόμενη Τρίτη 11/11/2010 δημοπρατείται ο Βιολογικός καθαρισμός. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες με το πέρας του ελέγχου τυχών δικαιολογητικών, την εκδίκαση των ενστάσεων και την ανάδειξη του τελικού μειοδότη.
*Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της σημερινής Δημοτικής Αρχής που ετέθει από τις αρχές του έτους 1998, εστέφθη με πλήρη επιτυχία. Είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας, με προϋπολογισμό πλέον των 10 εκ.ευρώ και είναι το μεγαλύτερο έργο που θα υλοποιηθεί στο Δήμο Σοφάδων. Αφήνουμε μια σοβαρή παρακαταθήκη στην επόμενη Δημοτική Αρχή, με την ευχή και την ελπίδα ότι θα είναι σε θέση να υποστηρίξει και να φέρει σε πέρας αυτό το τόσο σημαντικό για το Δήμο Σοφάδων έργο.
 Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου που συνέβαλαν τα μέγιστα σ΄αυτή την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον, τόσο για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου, όσο και για νέες επιτυχίες στον νέο διευρυμένο Δήμο Σοφάδων."
Μετά τιμής
Κατσάρας Βασίλειος
Δήμαρχος Σοφάδων
&
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ*Αν χρειάστηκαν δώδεκα (!) χρόνια για την επίτευξη της δημοπράτησης του έργου πόσα θα χρειαστούν για την υλοποίησή του; 


*Το παραπάνω βίντεο φτιάχτηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Καραϊσκάκια 2009. Θέμα των εκδηλώσεων ήταν η καταστροφή του περιβάλλοντος και δημιουργήθηκε από την Σοφία Φαλούτσου, με πρωτοβουλία της προέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κα Σταθοπούλου.

28 Οκτ 2010

To parade or not to parade?

by no_neutral

Warning: Η αντίδραση της γιαγιάς στη θέα της παρελαύνουσας..
Ρέα Γαλανάκη: Θεωρώ ότι οι παρελάσεις σήμερα πρέπει να καταργηθούν γιατί καλλιεργούν απομεινάρια εθνικισμού και μεγαλοϊδεατισμού, που είναι περιττά. 
*Από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές"   
[επιλέξτε την λέξη για να δείτε την εκπομπή]

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Σοφάδων. Σύμφωνα με αυτό προβλέπονται:
Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από 8ης πρωινής της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου, καθώς και φωταγώγηση των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες.
Την 27η Οκτωβρίου 2010 Ομιλίες για το ιστορικό της ημέρας σε Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς κλπ.
Την 28η Οκτωβρίου 2010
Ώρα 07:00' χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες
Ώρα προσέλευσης των επισήμων η 10:15'
Ώρα 10:30' επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκεύης. Εκφώνηση του πανυγηρικού της ημέρας εντός του Ιερού Ναού από τον κ. Σουφλάκο Νικόλαο, εκπαιδευτικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων.
Ώρα 10:45' μετάβαση στο μνημείο Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, γύρω από το οποίο θα παραταχθεί τιμητική ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Γενικού Λυκείου, Τ.Ε.Ε.καθώς και ο λαός της πόλης. Πρωτεύουσα θέση θα καταλάβουν οι ανάπηροι και τραυματίες πολέμου, πολεμιστές του 1940-41, οι σύλλογοι και τα αναγνωρισμένα σωματεία της πόλης με τις σημαίες τους. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει κατάθεση στεφανιών και θα ακολουθήσει παρέλαση επί της οδού Κιερίου ως εξής:
Ανάπηροι και Τραυματίες πολέμου, μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σοφάδων, Τ.Ε.Ε ειδικής αγωγής, 1ου ΕΠΑΛ, Γενικού Λυκείου. Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση στο ισόγειο του Δημαρχείου (αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ.) προς τιμήν των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών Αρχών και όλων των δημοτών.

27 Οκτ 2010

"We don't need no education"

by no_neutral
πηγή: Πρωινός Τύπος


“Τους αριστούχους μαθητές των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας βράβευσε η Τράπεζα Eurobank EFG, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών “Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία”.
Το βραβείο για το Δήμο Σοφάδων έλαβε η Ευαγγελοπούλου Άννα – Μαρία από το Γενικό Λύκειο Σοφάδων.
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ αφορά όλους τους απόφοιτους μαθητές της Γ' λυκείου, με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.”
Είναι όντως η μεγάλη στιγμή για την παιδεία; Η αποφοίτηση από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η συνακόλουθη επιτυχής εισαγωγή στην τριτοβάθμια ισοδυναμεί πραγματικά με την απόκτηση “υψηλού επιπέδου” παιδείας;
Αναζητώντας την λέξη education στο λεξικό διαπίστωσα ότι εμπεριέχει τη διττή σημασιολογία των εννοιών παιδεία και μόρφωση/ εκπαίδευση

We don't need no education. [=δεν χρειαζόμαστε εκπαίδευση]
Χρειαζόμαστε παιδεία.

21 Οκτ 2010

"Money makes the world go round.."

by no_neutral

Τα χρήματα κάνουν τον κόσμο να γυρίζει και..


 ...να επιθυμεί διακαώς να ασχοληθεί με τα κοινά. Ακόμα και η θειά μου η Μαριγώ ( που έχει ανυπέρβλητα προσόντα, με κορωνίδα το πτυχίο στο βελονάκι και το μεταπτυχιακό στην μπατζίνα) συμμετέχει σε έναν από τους άπειρους συνδυασμούς που κατατέθηκαν φέτος για τον Δήμο Σοφάδων. Δε διαφωνώ -για να σε προλάβω-, άκρως δημοκρατική η πολυφωνία. Αλλά αναρωτιέμαι, μήπως τα κίνητρα κάποιων χολένουν; Μήπως μυρίστηκαν από μακριά τα ομολογουμένως αυξημένα κονδύλια που θα διεκδικήσει ο διευρυμένος δήμος Σοφάδων και αδημονούν για το κυρίως πιάτο; Μήπως η προηγούμενη θητεία τους ( είτε ως επικεφαλείς, είτε ως τροχισμένα δεκανίκια, που ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη) αποτελεί αυταπόδεικτο επιχείρημα της ανικανότητας και της αναλγησίας τους; Μήπως έχουν σφετεριστεί επανειλημμένως στο παρελθόν την ελπίδα των αθώων (;) πολιτών για ουσιαστικές αλλαγές και άσκηση αναπτυξιακής πολιτικής δράσης που θα βγάλει αυτό το εγκαταλελειμμένο ( και σκοπίμως παραμελημένο) χωριό φάντασμα από τη μιζέρια του;
Μπα. Οι πολίτες δεν είναι καθόλου αθώοι. Είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι. Αν κι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι πρόκειται για κάτι ανώτερο, κάτι ανίκητο και πραγματικά αμήχανα τρομακτικό. Πως θα μπορούσαν αλήθεια να χαρακτηριστούν αυτοί που κάνουν ακριβώς τα ίδια λάθη με απόλυτη συνέπεια ( με εναλλαγές, ενώ τώρα απειλούνται και από τις παραλλαγές ) περιμένοντας κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα;
Δεν θα προβώ σε χαρακτηρισμούς. Θ' αμφισβητήσω απλά την κριτική τους σκέψη και κατ' επέκταση θ' ανησυχήσω για την νοητική και ψυχική ίσως ισορροπία τους. Επίσης θα υποκλιθώ στη δυνατότητα του -δημαγωγού/ επαγγελματία ρουσφετολόγου/ επικοινωνιακού/ που έχει μπάρμπα στην Κορώνη, πολλούς μπατζανάκηδες και βαφτιστήρια- υποψήφιου/ πρώην δημάρχου/ δημοτικού συμβούλου να εκμεταλλεύεται ανενδοίαστα το απαίδευτο -και γι' αυτό ιδιαίτερα επικίνδυνο- πλήθος εις βάρος όλων.
Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να λογοδοτήσετε στα παιδιά σας, που είτε τα διώχνετε επιλεμώς μακριά, είτε τα εξαναγκάζετε σε ισόβια κάθειρξη σε ένα(ν) τόπ(ί)ο – φυλακή, που τους απαγορεύει να αναπνεύσουν. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά ίσως να αποτελούσε αξιοσημείωτη προσπάθεια εξιλέωσης η δραπέτευση από αυτόν το φαύλο κύκλο. Για να ξυπνήσεις και να δραπετεύσεις βέβαια πρέπει να συνειδητοποιήσεις καταρχήν ότι κοιμάσαι.. Ελπίζω -παραδόξως ακόμα- ότι η εμφάνιση νέων προσώπων για τον δήμο Σοφάδων θα είναι αρκετά ηχηρή.
Αυτά και νιώθω σαν να απήγγειλα μόλις πολιτικό λόγο.
Απαίσιο συναίσθημα.

Το κομμάτι είναι το Sueño από Bad Karaoke.*

*Ο καλλιτέχνης είναι Λαρισαίος. Όποιος γνωρίζει επιπλέον πληροφορίες για το βιογραφικό και τη δραστηριότητά του, παρακαλώ ας μας διαφωτίσει.
He is wanted.


20 Οκτ 2010

Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτη..

by the_chief

Οι έξι (!) συνδυασμοί που κατατέθηκαν για τον Δήμο Σοφάδων:

 1. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος
  “Δύναμη ανανέωσης”
Εκλογική Περιφέρεια Άρνης
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΗΡΩ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΑΚΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΡΙΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μενελαΐδας
ΖΗΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Ρεντίνας
ΜΠΛΕΤΣΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΡΑΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Σοφάδων
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΙΜΠΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΓΑΛΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΡΕΝΑ) ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΖΑΓΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΪΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΣΙΚΑΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΟΥ ΒΟΥΚΑΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΑΝΤΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΡΑ ΣΕΛΕΜΕΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΊΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΣΙΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΙΑΧΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΛΙΝΑ) ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ταμασίου
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΚΥΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΙΣΙΛΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Σοφάδων
ΓΚΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΟΥΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΎΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΦΕΡΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκεύης
ΑΡΧΟΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΎΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΣΑΜΠΑΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίου
ΖΑΓΚΟΥ – ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αμπέλου
ΓΙΩΤΑΚΟΥ ΘΩΜΑΗ ΤΟΥ ΖΗΣΗ
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ανάβρας
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΕΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ

Τοπική Κοινότητα Ανωγείου
ΜΑΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ασημοχωρίου
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΞΗΡΑΚΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΦΛΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αχλαδιάς
ΚΥΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΙΖΟΣ ΜΗΧΑΗΛ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Τοπική Κοινότητα Βαθύλακκου
ΡΩΜΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γεφυρίων
ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γραμματικού
ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΗ

Τοπική Κοινότητα Δασοχωρίου
ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΟΥΜΑΔΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Ερμητσίου
ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΚΑΡΑΒΑΪΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Θραψιμίου
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΛΟΒΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΝΤΟΥΛΑΒΕΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καππαδοκικού
ΔΕΛΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΡΑΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ

Τοπική Κοινότητα Καρποχωρίου
ΖΑΒΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΞΩΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΤΖΟΥΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κέδρου
ΚΟΙΘΑ ΑΓΛΑΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Κτιμένης
ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΠΟΥΡΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΕΙΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΚΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Τοπική Κοινότητα Κυψέλης
ΒΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου
ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λουτρού
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΛΟΥΚΥΘΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ

Τοπική Κοινότητα Λουτροπηγής
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΓΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΞΑΦΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μασχολουρίου
ΚΑΦΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΑΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΣΠΑΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μαυραχάδων
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΙΑΝΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΝΤΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Πασχαλίτσας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΓΡΑΠΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΖΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
Τοπική Κοινότητα Πύργου Κιερίου
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΕΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΛΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΝΙΑΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ρεντίνας
ΔΡΟΥΓΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΥΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΦΛΩΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Φίλιας
ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΤΖΙΑΝΑΒΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

2. Πώποτας Τηλέμαχος
“Συμμαχία Ανεξάρτητων Πολιτών”

Εκλογική Περιφέρεια Άρνης
ΒΗΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΤΣΙΟΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ
ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μενελαϊδος
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΥΡΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΑΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Εκλογική Περιφέρεια Ρεντίνας
ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΒΙΚΗ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Εκλογική Περιφέρεια Σοφάδων
ΑΓΝΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΩΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΙΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
ΝΤΑΚΟΣ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΝΟΥ – ΛΙΑΠΗ ΜΑΡΙΚΑ (ΜΙΡΚΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΠΑ – ΜΥΡΓΙΩΤΗ ΒΑΙΑ (ΒΙΚΗ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑ'Ι'ΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΣΔΡΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
ΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ταμασίου
ΑΔΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΞΕΡΑΚΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΣΠΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΡΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Σοφάδων
ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΓΚΑΝΤΗΣ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΟΥΤΣΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΡΑΓΑΖΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκεύης
ΔΗΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίου
ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αηδονοχωρίου
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΝΤΖΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αμπέλου
ΓΙΩΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ανάβρας
ΜΠΑΓΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΑΡΔΑΛΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ασημοχωρίου
ΓΩΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Βαθύλακκου
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γεφυρίων
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΚΟΡΕΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γραμματικού
ΑΡΣΕΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Δασοχωρίου
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΙΟΥ
ΦΡΙΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΛΟΨΙΟΥΔΗ ΒΑΣ/ΚΗ ΚΩΝ

Τοπική Κοινότητα Ερμητσίου
ΖΟΥΛΟΥΜΗ ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤ ΓΕΩΡ
ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡ ΛΑΜΠΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Θραψιμίου
ΚΑΤΣΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΜΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
ΡΟΥΜΠΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καππαδοκικού
ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΟΡΟΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καρποχωρίου
ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Τοπική Κοινότητα Κέδρου
ΣΠΥΡΙΔΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κτιμένης
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κυψέλης
ΚΑΝΟΥΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) συγ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου
ΤΣΙΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Τοπική Κοινότητα Λουτρού
ΚΟΥΚΟΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
ΧΑΝΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΑΡΟΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Λουτροπηγής
ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μασχολουρίου
ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΞΗΝΤΑΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας
ΓΑΛΑΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΚΛΕΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΑΣΙΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μαυραχάδων
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΚΟΡΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Τοπική Κοινότητα Πύργου Κιερίου
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ρεντίνας
ΑΥΓΕΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΟΥΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΙΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Φίλιας
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΞΑΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 1. Στουρνάρας Σωτήριος
  “ Λαϊκή Συσπείρωση Σοφάδων”
Εκλογική Περιφέρεια Άρνης
ΖΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΚΑΤΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΨΑΛΗ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΖΙΟΠΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μενελαΐδος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΡΙΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ρεντίνας
ΑΛΕΞΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Εκλογική Περιφέρεια Σοφάδων
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ
ΓΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΕΡΒΑΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΖΙΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΠΙΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΥΓΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΩΠΟΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΑΣΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΟΥΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΦΑΛΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ταμασίου
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Σοφάδων
ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΑΖΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΞΙΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αγίας Παρασκεύης
ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αμπέλου
ΜΠΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ανάβρας
ΒΟΥΛΤΣΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΡΑΛΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ασημοχωρίου
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑΣ ΒΑΛΙΣΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Γραμματικού
ΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Δασοχωρίου
ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Θραψιμίου
ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Καππαδοκικού
ΤΟΥΓΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κέδρου
ΓΚΟΥΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΘΕΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κτιμένης
ΚΑΛΑΘΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Λεονταρίου
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Δημοτική κοινότητα Λουτροπηγής
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΑΛΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Δημοτική κοινότητα Λουτρού
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ματαράγκας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΓΑΛΑΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΙΔΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μαυραχάδων
ΓΚΟΥΣΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μελισσοχωρίου
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΓΩ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΜΠΑΝΤΕΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική κοινότητα Πασχαλίτσας
ΦΑΛΟΥΤΣΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 1. Σκάρλος Αθανάσιος
  “Πανδημοτική Πρωτοβουλία”
Εκλογική περιφέρεια Άρνης
ΚΟΥΛΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΝΤΑΦΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΤΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Μενελαΐδος
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΛΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Ρεντίνας
ΒΛΩΤΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΗΓΑ ΑΓΑΘΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Εκλογική περιφέρεια Σοφάδων
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΑΒΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΖΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΖΙΑΚΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΕΤΣΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΥΓΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΦΑΛΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Εκλογική περιφέρεια Ταμασίου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΑΡΣΕΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΑΞΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΚΑΡΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΦΑΛΟΥΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοτική κοινότητα Σοφάδων
ΚΟΣΜΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ
ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΜΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοτική κοινότητα Αγίου Βησσαρίου
ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ

Δημοτική κοινότητα Αηδονοχωρίου
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αμπέλου
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΑΝΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική κοινότητα Ανάβρας
ΠΑΝΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΙΒΑΧΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΝΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ

Δημοτική κοινότητα Ανωγείου
ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοτική κοινότητα Ασημοχωρίου
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΖΕΥΓΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΣΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αχλαδιάς
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΚΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΟΥΚΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Βαθύλακκου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Δημοτική κοινότητα Γεφυρίων
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΠΟΥΚΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική κοινότητα Γραμματικού
ΒΕΡΝΙΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Δημοτική κοινότητα Δασοχωρίου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Θραψιμίου
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κέδρου
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΡΙΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοτική κοινότητα Καππαδοκικού
ΔΕΛΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
ΜΑΛΙΑΓΚΑΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Δημοτική κοινότητα Καρποχωρίου
ΜΕΣΙΑΚΑΡΗ ΙΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΜΙΣΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κτιμένης
ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κυψέλης
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΡΟΥΒΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΡΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Δημοτική κοινότητα Λουτρού
ΜΠΡΙΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΧΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Λουτροπηγής
ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοτική κοινότητα Μασχολουρίου
ΚΑΤΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΥΤΣΩΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΣΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ματαράγκας
ΓΚΙΤΖΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μαυραχάδων
ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΙΠΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Πύργου Κιερίου
ΜΑΚΡΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΛΑΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Πασχαλίτσας
ΒΟΥΒΟΥΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΛΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΛΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΣΜΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ρεντίνας
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΣΑΚΤΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Φίλιας
ΑΡΒΥΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΠΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΞΑΝΑΣ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 1. Ταγκούλης Βασίλειος
  “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση”
Εκλογική Περιφέρεια Άρνης
ΓΙΑΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΞΑΦΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μενελαΐδος
ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Βεργίνας
ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Σοφάδων
ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΥΓΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΓΚΟΥΤΣΑΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΚΟΥΤΣΑΜΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Ταμασίου
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΚΑΣΚΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Σοφάδων
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Ανάβρας
ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Ανωγείου
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Δημοτική Κοινότητα Γεφυρίων
ΑΥΓΕΡΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Γραμματικού
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Καππαδοκικού
ΚΟΥΤΛΟΓΛΟΥ ΤΡΥΦΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΣΗΜΩ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Λεονταρίου
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΤΟΥ ΖΩΗ
ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΟΣ

Δημοτική Κοινότητα Ματαράγκας
ΓΙΑΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Μαυραχάδων
ΜΑΛΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Δημοτική Κοινότητα Μελισσοχωρίου
ΑΥΓΕΡΗ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 1. Τότσικας Αθανάσιος
  “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Ανάπτυξης”
Εκλογική περιφέρεια Άρνης
ΖΑΡΚΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΦΑΛΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Μενελαΐδος
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΤΣΙΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Ρεντίνας
ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Σοφάδων
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ
ΒΙΓΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
ΚΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΚΑΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΠΑΔΙΩΤΗ – ΤΣΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΕΤΤΑ) ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΠΟΥΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΑΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΛΕΩΣ
ΣΑΡΗΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΟΤΣΙΚΑ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΗΣΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΕΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική περιφέρεια Ταμασίου
ΓΚΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΑΝΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΣΑΞΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Σοφάδων
ΚΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΟΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αγίας Παρασκευής
ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΚΑΡΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Αμπέλου
ΚΑΡΚΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ανάβρας
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ
ΣΑΞΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΠΟΥΖΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Βαθύλακκου
ΦΟΥΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δημοτική κοινότητα Γεφυρίων
ΚΟΝΤΟΒΑ ΘΩΜΑΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΦΑΛΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοτική κοινότητα Γραμματικού
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ

Δημοτική κοινότητα Δασοχωρίου
ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δημοτική κοινότητα Καππαδοκικού
ΑΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΛΑΠΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Δημοτική κοινότητα Καρποχωρίου
ΖΑΡΧΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΜΠΑΛΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Κέδρου
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Δημοτική κοινότητα Κυψέλης
ΒΛΗΣΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Δημοτική κοινότητα Λεονταρίου
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Λουτρού
ΓΙΑΒΡΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΡΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μασχολουρίου
ΣΜΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτική κοινότητα Ματαράγκας
ΚΑΠΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΙΩΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΕΡΦΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μαυραχάδων
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δημοτική κοινότητα Μελισσοχωρίου
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δημοτική κοινότητα Πύργου Κιερίου
ΓΚΟΥΡΝΑΔΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Δημοτική Κοινότητα Φίλιας
ΓΚΟΝΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ