24 Φεβ 2009

Στην τελική ευθεία ο Βιολογικός καθαρισμός και το δίκτυο ακαθάρτων στους Σοφάδες.

by the_chief
Στην τελική ευθεία μπήκε η εγκατάσταση του Βιολογικού Καθαρισμού και του δικτύου ακαθάρτων της πόλης των Σοφάδων. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής το οποίο διεκδικούσαν από ετών οι Δημοτικές αρχές. Ειδικότερα:
Στο γραφείο του Δημάρχου Σοφάδων και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, κου Βασιλείου Κατσάρα, παρουσία του Αντιπροέδρου, κου Θωμά Φιλίππου, της Δ/ντριας, κας Καραγιώργου Μαρίας και του συμβολαιογράφου , κου Κόκκαλη Βησσαρή, υπεγράφησαν τα συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Σοφάδων και της ΔΕΥΑΣ για τη δωρεάν παραχώρηση των εκτάσεων που απαιτούνται για την κατασκευή της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού και των Αντλιοστασίων για την αποχέτευση των λυμάτων.
Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε στα πλαίσια ωρίμανσης της μελέτης του έργου, προκειμένου να υποβληθεί για ένταξη και χρηματοδότηση του από Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.(Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη). Η δημοπράτηση του έργου υπολογίζεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη διαδικασία για τη δημοπρασία των έργων Βιολογικού Καθαρισμού και δικτύων ακαθάρτων κινείται και στους Δήμους Παλαμά και Μουζακίου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να και κάτι καλό για τον τόπο μας.

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε