29 Οκτ 2009

ΓΓΣ


by komplexikos_ampalos
Πηγή: Ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων στο facebook

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων και του Τυρνάβου για την πρώτη αγωνιστική. Πέρυσι ο ΓΣΣ κατάφερε να κερδίσει και τα δύο ματς απέναντι στον Τύρναβο και θέλει να συνεχίσει σερί ώστε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα προσκαλεί όλους τους φιλάθλους στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, προκειμένου να την ενισχύσουν και να την σπρώξουν στην νίκη.

25 Οκτ 2009

Dogtooth

Κυνόδοντας: καθένα από τα δόντια των θηλαστικών, που βρίσκονται ανάμεσα στους τομείς και τους προγομφίους*

by no_neutral

Δεν ξέρω που, δεν ξέρω πως θα το βρείτε, αλλά το χρωστάτε στον εαυτό σας να μην το χάσετε. Και μετά ίσως να με βρίσετε που σας το πρότεινα.
Συνίσταται - στους οπαδούς του δηθενισμού/ καθωσπρεπισμού επιβάλεται - η μετέπειτα παρακολούθηση της ταινίας «Ψάχνοντας τον Νέμο»**. Εξάλλου πραγματεύονται το ίδιο θέμα, με λίγο διαφορετική οπτική ίσως.
Για την εξάλειψη της αποκρουστικής συνειρμικής αποστειρωμένης μυρωδιάς προτείνεται η παράλληλη ( με τον Νέμο φυσικά ) κατανάλωση ποπ κορν με πάπρικα.

* Ερμηνεια σύμφωνα με το "Λεξικό για το σχολείο και το γραφείο" του Γ. Μπαμπινιώτη, Β' έκδοση.
** Δυστυχώς δεν βρήκα το μεταγλωτισμένο στα ελληνικά τρέιλερ. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχουν δανείσει τις φωνές τους και όχι μόνο