4 Μαρ 2011

"Αποκριάτικος επικοινωνιασμός"*

1. “Στο ήμισυ περιορίζει τις δαπάνες των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων η δημοτική αρχή Σοφάδων η οποία εναρμονίζεται με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες. Ωστόσο, πως ακριβώς επωφελούνται οι πολίτες με την κατάργηση της κυριακάτικης καρναβαλικής παρέλασης, που έδινε τεράστια ώθηση στην κίνηση της τοπικής αγοράς;




2. Δύο μήνες παραμένουν απλήρωτες οι καθαρίστριες που απασχολούνται στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σοφάδων ελλείψει ενός κωδικού. Το “τεχνικό” πρόβλημα αναδεικνύεται αριστοτεχνικά λίγο πριν την υπερβολικά καθυστερημένη επίλυσή του. 



3. Οδηγίες για την αξιοποιήση κοινοτικών κονδυλίων έλαβε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, κατά την πρώτη του συνάντηση με την υπερπεριφερειάρχη κα Γερακούδη. Ως μέγιστη πρωτεραιότητα τέθηκε η ύδρευση της ανατολικής πλευράς από τη Λίμνη Σμοκόβου.






5. Μήνυση κατ' αγνώστων υπέβαλλε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπυλος εξαιτίας της διάρρηξης που έγινε ξημερώματα Κυριακής στο 4ο Νηπιαγωγείο Σοφάδων που έχει έδρα στον παλιό Τσιγγάνικο οικισμό. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε την εξής δήλωση: “Η καθημερινή σκληρή πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η παραβατικότητα στην περιοχή μας ανθοφορεί ανεμπόδιστα. Δε θα κουραστώ να επισημαίνω καθημερινά και σε όλους τους τόνους ότι οι συνδημότες μου και οι περιουσίες τους είναι ανασφαλείς στις ορέξεις όλων εκείνων των συγκεκριμένων ομάδων που αρέσκονται να λεηλατούν. Στην περιοχή μας είναι βέβαιο χρειάζεται ενίσχυση της αστυνόμευσης.”

Τα συμπεράσματα δικά σας.


*ο τίτλος έχει κλαπεί από το ομότιτλο κείμενο του Νίκου Ξυδάκη περί της προπαγανδιστικής επικοινωνιακής τακτικής της κυβέρνησης. Κάτι μου θυμίζει.. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε