14 Απρ 2009

Ερώτηση Ρόβλια για το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων


by the_chief

Με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Βουλευτής του Νομού μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας, φέρνει στη Βουλή το θέμα της ανάγκης ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων. «Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή, η αστυνομική δε δύναμη που είναι ενεργή στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων χρειάζεται ενίσχυση», δήλωσε ο κ. Ρόβλιας.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤOΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Θέμα: Ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας.

Κύριε Υπουργέ,
Αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας καταγράφονται τον τελευταίο καιρό και στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας. Οι ενεργά υπηρετούντες αστυνομικοί για την αστυνόμευση της περιοχής ανέρχονται μόλις σε 15. Οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις ανέρχονται σε 27 και οι πραγματικές ανάγκες σε προσωπικό με καθήκοντα αστυνόμευσης ανέρχονται τουλάχιστον σε 50, δεδομένων των γνωστών ιδιαιτεροτήτων και του μεγέθους της περιοχής. Επειδή το αίσθημα ασφάλειας γενικότερα έχει πληγεί, τα κρούσματα δε εγκληματικότητας αυξάνονται,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Εάν και σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε επίπεδο αστυνομικού προσωπικού, αλλά και εξοπλισμού.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε