29 Δεκ 2009

Με τον Άγιο Βασίλη γιόρτασαν τα παιδιά της περιοχής του Δήμου Σοφάδων


Δημοσίευμα απο τον Νέο Αγώνα.


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων στην τρίγωνη πλατεία το απόγευμα της περασμένης Κυριακής για τα παιδιά του Δήμου Σοφάδων. Δεκάδες παιδιά, κάθε ηλικίας περίμεναν στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη ανυπόμονα, στον ερχομό του αγαπημένου επισκέπτη της Πρωτοχρονιάς.
Με την πλούσια φαντασία τους, πριν από πολλές μέρες, προσπάθησαν με μπογιές και μολύβια να ζωντανέψουν το παιδικό τους όνειρο στα γράμματα που έγραψαν στον Άγιο Βασίλη κι εκείνος, πιστός εκπληρωτής της ελπίδας τους κατέφθασε νωρίτερα φέτος στους Σοφάδες, για να ευχαριστήσει τους μικρούς του φίλους, φορτωμένος με δώρα και ευχές. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα από ελληνικούς παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους ήχους, αλλά και ρυθμούς άλλων χωρών, μοίρασε γλυκίσματα και δώρα σε όλα τα παιδάκια, τα οποία κατασκεύασε στο εργαστήριο του. Στη συνέχεια με την συνδρομή των μικρών βοηθών του κλήρωσε μερικά γράμματα και χάρισε στους τυχερούς φίλους του όμορφες εκπλήξεις.
Στο τέλος, όλοι μαζί, έπαιξαν παιχνίδια, έψαλαν τα κάλαντα και μοίρασαν ευχές για υγεία, ευτυχία και πρόοδο.
Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων συνεχίζονται με την υποστήριξη και χρηματοδότηση του Δήμου Σοφάδων.
Ο σύλλογος Γυναικών προσφέρει δωρεάν ψητά λουκάνικα και κρασί κάθε μέρα 10 π.μ. – 14 μ.μ. και γλυκίσματα 17 μ.μ. – 20 μ.μ.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Τετάρτη 11 π.μ. με την γουρουνοχαρά που θα γίνει στην Τρίγωνη πλατεία της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε