31 Δεκ 2009

Happy Birthday to us!



31 Δεκεμβρίου 2009..

.. και πέρασε κιόλας ένας χρόνος.
Κι έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια.
Και είναι και Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Και γίνεται και χαμός λόγω οικονομικής κρίσης κι έπεσε και πολύ θανατικό στο “χωριό” αλλά μας έχει παρασύρει η υπεραισιοδοξία και το good feeling της εποχής που δεν μπορούμε ούτε να εξηγήσουμε ούτε να αποβάλλουμε.

Ας κάνουμε αυτό που ξέρουμε όλοι μας καλύτερα λοιπόν.
Ας ευχηθούμε.
Κι ας ελπίσουμε..

“Οι τρεις ευχές”:

1. Να μας χτυπήσουν η οργάνωση και η συνέπεια κατακούτελα και να μην είμαστε για κανα μήνα Α.Α. (αδικαιολογήτως απόντες).
2. Να ξεσπάσει ένα πρωτόγνωρο σκάνδαλο ( σεξουαλικό κατά προτίμηση ) στους Σοφάδες, να το δημοσιεύσουμε κατ’ αποκλειστικότητα, με συνέπεια η αναγνωσιμότητα του ιστολογίου να εκτοξευθεί στην πρώτη θέση πανελληνίως, να μας παρακαλάνε οι χορηγοί για να μας χρηματοδοτήσουν και να επενδύσουμε τα χρήματα στην αναμόρφωση και ανάδειξη της πόλης μας σε υπόδειγμα ευρωπαϊκής επαρχιακής πόλης.
3. Η Τρίτη ευχή είναι backup σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι δύο πρώτες. Να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε ( κι ας σας μετράμε στα δάχτυλα ενός χεριού). Εσείς οι πέντε.. συνεχίστε να μας διαβάζετε παρακαλούμε.
4. ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ. (Καταχραστικά λόγω Πρωτοχρονιάς).

Υ.Γ.1. Περιμένουμε τις ευχές σας στα σχόλια.
Υ.Γ.2. Είθε το 2010 να είναι μια τρελή, ασυνήθιστη, αξέχαστη, ειλικρινής, επεισοδιακή, ερωτική, δημιουργική χρονιά σταθμός για όσους μπορούν να το αντέξουν.

Love,
Our Team.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτά που γράφεις ειρωνικά για να διασκεδάσεις την απραξία σου,είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με το εισαγωγικό σημείωμα στο μπλογκ σου με τίτλο "περιγραφή";
Χρόνια πολλά και χαρούμενο το 2010.

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε