13 Φεβ 2010

carnibal







by no_neutral

Singing and dancing and everything
Date: Last weekend
Place: Πνευματικό κέντρο Δήμου Σοφάδων, down town
Challenges: pantomime, singing, dancing

Hidden Treasure
Date: Friday, 12 February
Place: Central Square of Sofades
Time: 16:30
Challenge: Seeking the hidden treasure

Press: Νέος Αγώνας
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου
"Συνεχίστηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο οι δοκιμασίες του Κρυμμένου Θησαυρού στα πλαίσια της εκδήλωσης ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων, υπό την αιγίδα και την συμπαράσταση του Δήμου Σοφάδων.
Οι ομάδες αυτό το καλλιτεχνικό διήμερο, διαγωνίστηκαν στην παντομίμα, στο τραγούδι και στον χορό. Στην πρώτη δοκιμασία κυριάρχησε η γλώσσα του σώματος, όπου ένας ένας εκπρόσωπος από την κάθε ομάδα προσπάθησε να μεταδώσει στα άλλα μέλη της ομάδας του, την κρυμμένη φράση. Κατά την δέυτερη δοκιμασία τα μέλη των ομάδων τραγούδησαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ το ερασιτεχνικό συγκρότημα TRIAL που αποτελείται απο μαθητές λυκείου της πόλης μας, απέδωσε το δικό του τραγούδι. Στην τρίτη δοκιμασία κυριάρχησαν οι φιγούρες και τα τσακίσματα. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής απολάμβαναν και ταυτόχρονα σημείωναν τους βαθμούς. Την επόμενη Παρασκευή οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στις 16:30 στην Κεντρική Πλατεία όπου θα πάρουν τους γρίφους και θα ξεχυθούν στους δρόμους για να βρουν την λύση τους."

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου
"Με τους γρίφους τελείωσαν οι δοκιμασίες του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώθηκαν από το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων υπό την αιγίδα και την συμπαράσταση του Δήμου Σοφάδων.
Χθες το απόγευμα, παρά την καταρακτώδη βροχή οι ομάδες των διαγωνιζομένων συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων στις 16:30μμ όπου παρέλαβαν τους γρίφους από την οργανωτική επιτροπή και ξεχύθηκαν στους δρόμους αναζητώντας την λύση τους. Μετά από λίγο επέστρεφαν λαχανιασμένοι και βρεγμένοι έχοντας την απάντηση.
Σήμερα Σάββατο στις 18:30μμ ξεκινούν οι κεντρικές εκδηλώσεις της Αποκριάς στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων με μουσικοχορευτικά δρώμενα από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν:
Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων
Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάβρας
Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας
Πολιτιστικός Σύλλογος Αθύρων
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδιάς Πτολεμαΐδας
Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου Θεσσαλονίκης
Σύλλογος Μικρασιατών και Θρακιωτών Κοιλάδας Νομού Κοζάνης
Ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με μπλουγούρι, κρασί και χορό για όλους."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε