22 Φεβ 2010

Keep voting!


by no_neutral

Αποτελέσματα Προκριματικών

Στην επόμενη διαγωνιστική φάση πέρασαν αυτοδικαίως οι Trial διατηρώντας την δεύτερη θέση με 1464 ψήφους. Εκτός των τριών συγκροτημάτων που ψηφίστηκαν περισσότερο από το κοινό ( X Darawish, Trial, DarkOaths ), η κριτική επιτροπή επέλεξε άλλες 21 συμμετοχές.

2η ψηφοφορία

Παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προκριματικών την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ξεκίνησε και η δεύτερη ψηφοφορία, που θα αναδείξει το συγκρότημα που θα προκριθεί αυτοδικαίως στον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Η λήξη της ψηφοφορίας θα γίνει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ακολουθεί την προηγούμενη διαδικασία: SMS: Band (κενό) 64 στο 19599 (0,30 ευρώ/sms)

Live Ημιτελικών

  • Τετάρτη 24 - Πέμπτη 25 - Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μμ.
  • Αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας. ( Ιπποκράτους 41, Αθήνα, τηλ. 210364000)
  • Είσοδος ελεύθερη
Οι Trial θα εμφανιστούν την τελευταία μέρα των live, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 7 μμ.
Αναχώρηση για Αθήνα
Εντός των ημερών αναχωρούν για Αθήνα. Μετά από προσωπική επικοινωνία δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν "το συντομότερο δυνατό ενόψει των soundcheck που θα γίνουν. Και στο κάτω κάτω δεν χάνουμε και τίποτα να δούμε ζωντανά και τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους"
Το μεγάλο έπαθλο
Α΄ Βραβείο:
  • Συμβόλαιο με τη Sony Music
  • Μουσικά όργανα αξίας 1.000 ευρώ
Β' Βραβείο:
  • Υποτροφία φοίτησης στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας αξίας 2.000 ευρώ
  • Επαγγελματική παραγωγή από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών SAE για ένα μουσικό κομμάτι
  • Μουσικά όργανα αξίας 1.000 ευρώ
Γ' Βραβείο:
  • Επαγγελματική παραγωγή από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών SAE για ένα μουσικό κομμάτι
  • Μουσικά όργανα αξίας 1.000 ευρώ.
Επίσης όλα τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στα live κερδίζουν προνομιακές τιμές από το μουσικό ωδείο Φίλιππος Νάκας για μουσικά όργανα, τεχνολογικό εξοπλισμό, Hi-Fi και προϊόντα multimedia.
Already winners
Μεταξύ άλλων οι Trial δήλωσαν: " Χαιρόμαστε που έχουμε στο πλευρό μας τόσο εσάς όσο και μεγάλο αριθμό ανθρώπων από τον τόπο μας. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των συντοπιτών σου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να είμαστε νικητές. Αν και αισθανόμαστε ήδη κερδισμένοι από την εμπειρία." Επίσης δεσμεύτηκαν για επερχόμενη συνέντευξη. Stay tuned.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του συγκροτήματος και στο group που έχει δημιουργηθεί στο facebook: Οι TRIAL στο "The band festival 2010" του Νάκα.
Παρουσίαση συγκροτήματος: http://nireas.nakas.gr/Bandfestival/default.asp?static=11&id=111
Αποτελέσματα προκριματικών:
http://nireas.nakas.gr/Bandfestival/default.asp?static=17

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε