14 Φεβ 2010

"Trial band"

Vote NOW!

by the_chief, no_neutral

Δύο μαθητές λυκείου από τους Σοφάδες κυριαρχούν μεταξύ άλλων στο "The band festival 2010", που διοργανώνει το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Ο Βασίλης Καραβασίλης (σύνθεση, στίχοι) και ο Ευριπίδης Μπουνέλης (στίχοι) συμμετέχουν με τρία μάχιμα τραγούδια στον πανελλαδικής εμβέλειας διαγωνισμό. Στην πρώτη -εν εξελίξει- ψηφοφορία το "trial band" έχει αναρριχηθεί στην τρίτη θέση με 1083 ψήφους, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στους ημιτελικούς, "αφού τα τρία συγκροτήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους εώς και τις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 24:00 εμφανίζονται αυτοδικαίως στα live των Ημιτελικών." Προηγούνται οι Parawish (1253 ψήφοι) και οι DarkOaths (1191 ψήφοι)
Κατά την δεύτερη ψηφοφορία, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου εώς και την τρίτη μέρα των live (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου) το συγκρότημα των ημιτελικών που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού θα προκριθεί αυτοδικαίως στον τελικό.

Ενισχύστε τις πιθανότητες του επίδοξου συγκροτήματος που εποφθαλμιά την πρώτη θέση στέλνοντας το ακόλουθο sms στο 19599: Band (κενό) 64. (χρέωση: 0,30 ευρώ/sms συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.)

Ακούστε τα τραγούδια:

1. Το ρέκβιεμ ενός ονείρου.
2. Έχεις νιώσει;
3. Ευχαριστώ.

στο : http://nireas.nakas.gr/Bandfestival/default.asp?static=2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε