9 Μαρ 2010

"Καταγγέλομεν.."


by no_neutral
πηγή: Πρωινός Τύπος της Καρδίτσας



“Απλήρωτες παραμένουν 35 καθαρίστριες σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους τελευταίους 10 μήνες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης.”
Σύμφωνα με ανακοίνωση – καταγγελία που εστάλη στον τύπο και συνυπογράφουν η Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Καθαριστριών κ. Μαρία Μπολτσή και ο Γ. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργος Καπράνας, καταγγέλλεται η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την αδιαφορία που επέδειξε όσον αφορά το πρόβλημα -επιβίωσης πλέον- των εργαζομένων, καθώς και “ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του ΤΕΕ Σοφάδων που αρνείται να υπογράψει τις καινούργιες συμβάσεις των εργαζομένων καθαριστριών που ήδη εργάζονται και επιπροσθέτως είναι και αυτές απλήρωτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.”
Η γιγάντωση του προβλήματος με πληροφορίες που διατείνονται την εξόφληση των χρωστούμενων μετά τον Σεπτέμβριο του 2010, ώθησαν αντιπροσωπεία του κλάδου με επικεφαλής την Πρόεδρο του Σωματείου και τον Γ. Γραμματέα στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου συνομίλησαν με τον αρμόδιο υπάλληλο, καθώς ο Διευθυντής κ. Τζέλλος απουσίαζε. Μεταξύ άλλων δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα μέχρι το Πάσχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε