1 Μαρ 2010

"New entries"


by the_chief

Πρωινός Τύπος: "Το ενδιαφέρον του να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Σοφάδων επιβεβαίωσε στο "Ράδιο Παλμός" ο κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος."

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΑμεΑ, Συμβασιούχοι 8ετίας και Απλήρωτοι……


Σύμφωνα με το ελεγκτικό συνέδριο η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις που δικαιώνουν τους εργαζόμενους.

Είμαστε 10 Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και επί 8 χρόνια δουλεύαμε στο Δήμο Σοφάδων με πρόγραμμα του Ο. Α. Ε. Δ. ( Ν. Θ. Ε.. Νέες Θέσεις Εργασίας ), με ένσημα, με ωράριο και με αποτελεσματικότητα προσφέραμε τις υπηρεσίες μας σε πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η προσφορά μας ήταν επιτυχής και αποδοτική χωρίς βέβαια να αναγνωριστεί ούτε στο επίπεδο της αποπληρωμής των δεδουλευμένων ούτε για μονιμοποίηση (μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου από το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου ενώ ορισμένοι έτυχαν της ρύθμισης)!!!
Σε ταμείο ανεργίας εδώ και 12 μήνες, σε δικηγόρους και μόνο εμείς ξέροντας πως τα βγάζουμε πέρα ο Δήμος Σοφάδων εθελοτυφλεί χρόνια τώρα, μας απέλυσε-λήξη σύμβασης, δεν μας αποδίδει τα δουλεμένα (2006-2009) με το νόμο χρήματα που μας ανήκουν ενώ σε άλλους Δήμους οι συνάδελφοί μας υπέγραψαν νέες συμβάσεις 4 ετών .

Η σιωπή όλων, πρωθυπουργού, υπουργών, δημάρχων, δημοσιογράφων είναι μυστηριωδώς εφιαλτική….ΓΙΑΤΙ ???

Ζητάμε κάτι που μας ανήκει και δικαιωματικά το αξίζουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε