15 Δεκ 2011

Χριστούγεννα στο χωριό

by no_neutral
πηγή: Πολιτιστική Ενημέρωση Θεσσαλίας



Μόλις είδα την ανακοίνωση των φετινών εκδηλώσεων χαμογέλασα, αφού μου φεραν στο μυαλό μνήμες παιδικές. Τότε που -άφθαρτοι ακόμα- θεωρούσαμε ότι ο καλύτερος δήμαρχος ήταν αυτός που έριχνε τα περισσότερα πυροτεχνήματα. Μάλλον η παιδική αθωότητα και η αδηφαγία για οτιδήποτε εξάπτει τη φαντασία είναι διαχρονικές αξίες. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από συνεχή ανατροφοδότηση ερεθισμάτων...


... όλα τα παιδιά.







Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα -στις έξι το απόγευμα- με την φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία από τον δήμαρχο, συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας.

Αναλυτικότερα το εορταστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Σοφάδων: παζάρι με έργα μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χορεύει το τμήμα Λάτιν του Συλλόγου
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Σοφάδων: Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής
  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 στις 6.00 μ.μ στο Πνευματικό κέντρο Σοφάδων: Προβολή παιδικής ταινίας
  • Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.30 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Σοφάδων: Γουρνοχαρά με μεζέδες και κρασί (διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων)
  • Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο: Προβολή παιδικής ταινίας
  • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων: έρχεται ο Αη Βασίλης και η παρέα του. (Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Σοφάδων και ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων)
  • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 6.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο: Κουκλοθέατρο «Μελομακάρονα και κουραμπιέδες εν δράση»
  • Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο: Βραδιά παραμυθιού- Βραβεύσεις καλύτερων παραμυθιών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μόνο το Τ.Δ των Σοφάδων υπάρχει για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ? Αλλόύ δεν υπάρχουν μικρά παιδάκια?Αλλά που να εμφανιστεί αφού διέλυσε όλες τις Κοινότητες.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ μόλις είδα την ανακοίνωση των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων των κοινοτήτων χαμογέλασα, ''πουθενά το Καππαδοκικό'' και ξέρετε γιατί? διότι εκεί πήρε τους περισσότερους ψήφους. Να τον χαίρεστε.

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε