2 Ιαν 2011

Can you do it?

by no_neutral
πηγή: karditsaLive, Πρωινός Τύπος


Αυτοδιοικητικά:
2 εκατ. ευρώ το χρέος του Δήμου Σοφάδων
  • Από πρώτη Ιανουαρίου τέθηκε σε λειτουργεία ο ελεγκτής νομιμότητας των ΟΤΑ. Στις αρμοδιότητες της νεοσύστατης υπηρεσίας συμπεριλαμβάνεται ο έλεγχος νομιμότητας των πράξεων των οργάνων των ΟΤΑ και ο πειθαρχικός έλεγχος των αιρετών μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τουτέστιν, θα ασκούνται έλεγχοι και θα προτείνονται μέτρα σε χρεωκοπημένους OTA. Οι αυτοτελείς υπηρεσίες εποπτείας υπάγονται στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου και θα λογοδοτούν..
  • Τα κλειδιά του ήδη χρεωκοπημένου Δήμου παρέδωσε χθες το πρωί ο Αθανάσιος Σκάρλος στον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και δημότες καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Δαμψαράς και Νίκος Τσιότσιος. Διαβάστε τις δηλώσεις του νέου δημάρχου εδώ.
  • Ο Υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή σε όλους τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους με την οποία προτείνει την ύπαρξη Αντιδημάρχου Γεωργίας, θεωρώντας ότι η ανασυγκρότηση της ελληνικής γεωργίας είναι ο κρισιμότερος παράγοντας για την επανεκκίνηση της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος επέλεξε τους έξι Αντιδημάρχους που θα προτείνει για την διετή θητεία:
Φώτης Τσέλιος
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Προγραμματισμού και Κοινωνικής  Πολιτικής

Βαγγέλης Τσουκνίδας
Διοικητικού και Οικονομικού

Ηλίας Τρίγκας
Ανάπτυξης

Δημήτρης Κλιάρης
Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού

Παύλος Ραγιάς
Υποδομών και Πολιτισμού

Κώστας Γκουγκούδης
Πολεοδομίας, Μηχανικού Εξοπλισμού και Κτιριακών Εγκαταστάσεων

Για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο κ. Λεωνίδας Κατσικάρας.

Ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο αν όχι την μείωση, τουλάχιστον την αποφυγή πολλαπλασιασμού του ήδη υπέρογκου χρέους του Δήμου.

Μιλώντας για χρέος..


[part 2], [part 3], [part 4], [part 5]

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωωω !!!!!! 2 εκατ.ευρω !!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε