9 Ιαν 2009

Ανακοίνωση

Διαγωνισμός φωτογραφίας
Διαδώστε το!!!

by no_neutral


Φωτογραφίστε οτιδήποτε σας εμπνέει και θεωρείτε πως είναι άξιο φωτογράφισης.
Αποτυπώστε τα κτίρια, την φύση, τους δρόμους, τους φίλους σας, εσάς τους ίδιους. Παρουσιάστε το σχολείο, την γειτονιά, την δουλειά σας... μέσα από τα μάτια σας. Αναδείξτε ακόμη και τα πιο απαρατήρητα σημεία της πόλης μας (καλά κωμόπολη είναι, σχεδόν χωριό δηλαδή, αλλά λέμε τώρα), μέσω της δικής σας οπτικής. Στιγμές καθημερινής ζωής, αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα, αστεία περιστατικά και όλα αυτά στους Σοφάδες.
Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα παρουσιαστεί στο blog, ενώ οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν ξεχωριστά.


Κανόνες διαγωνισμού

Έναρξη: 09/01/2009
Λήξη: 09/02/2009

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, δημότες και μη των Σοφάδων και κάθε ηλικίας (σε λογικά πάντα πλαίσια και όχι δεν περιλαμβάνεται το τρίχρονο ξαδερφάκι σας που απαθανάτισε καταλάθος τον δρόμο), στέλνοντας μέσω e-mail το φωτογραφικό υλικό στο sofadesnews@yahoo.com . Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η αποστολή των παρακάτω στοιχείων:

  1. Όνομα (πραγματικό ή ψευδώνυμο)

  2. Ηλικία (απαραίτητη)

  3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (απαραίτητη)

  4. Ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας (απαραίτητη)

  5. Το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για την φωτογραφία (απαραίτητο)

  6. Σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της φωτογραφίας (προαιρετική)

  7. Συνοδευτικό κείμενο (προαιρετικό)

Οι νικητές θα είναι τρεις και θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail για τον τρόπο παραλαβής του επάθλου τους, ενώ τα ονόματά τους (ή τα ψευδώνυμα) θα ανακοινωθούν στο blog μία μέρα μετά την λήξη του διαγωνισμού.
Η ημερομηνία λήξης ενδέχεται να μεταβληθεί ανάλογα με την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων. Αν συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος υλικού άμεσα θα μεταφερθεί νωρίτερα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα δοθεί παράταση. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο blog.
Αν έχετε σχετικές απορίες επικοινωνήστε στο e-mail: sofadesnews@yahoo.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε