6 Ιαν 2009

Αθλητική ενημέρωση.

by komplexikos_ampalos

Μία ακόμη νίκη πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Ηρακλής Σοφάδων.
Στο ντέρμπι με την Α.Ε Καρποχωρίου, ο Ηρακλής ξεκίνησε δυναμικά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Μόλις στο 15 λεπτό, μετά από σέντρα του Δ. Κουτσώνα, ο Σ. Κυριάκης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Ηρακλής συνέχισε να ασκεί πίεση στην ομάδα του Καρποχωρίου και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Μετά από σέντρα και πάλι του Δ. Κουτσώνα, ο επερχόμενος Γ. Βαϊόπουλος με όμορφο πλασέ, έκανε το 2-0 στο 26 λεπτό. Φουριόζοι μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ, καταφέρνοντας να σκοράρουν για τρίτη φορά. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτσώνας, με όμορφο σουτ έκανε το 3-0 στο 55 λεπτό. Από εκεί και έπειτα, ο Ηρακλής είχε την δυνατότητα να διευρύνει την διαφορά αλλά έχασε αλλεπάλληλες ευκαιρίες. Στο 67 λεπτό, μετά από πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες της Σοφαδίτικης ομάδας, ο Ζάρρας έβαλε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, και πάλι με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ζάρρας, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα 3-2. Στη συνέχεια, η ομάδα του Καρποχωρίου προσπάθησε, χωρίς τελικά να το καταφέρει, να διασπάσει την σκληροτράχηλη άμυνα των γηπεδούχων και να φτάσει στην ισοφάριση.
Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον Ηρακλή Σοφάδων, καθώς κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Άρη Φίλιας και αύξησε την διαφορά από την τρίτη Α.Ε. Καρποχωρίου. Στην επόμενη αγωνιστική, η φιλόδοξη σοφαδίτικη ομάδα, θα αγωνιστεί με το Καππαδοκικό.
Νίκη πέτυχε και η άλλη Σοφαδίτικη ομάδα ο Π.Α.Σ, μέσα στην Ματαράγκα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Παράσχος στο 73 λεπτό. Βαθμολογική ανάσα πήραν οι γαλανόλευκοι στην μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Βουκοβιτς που αγωνιζόταν στον Πιερικό και τον Φονσέκα που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε