15 Δεκ 2010

Κινητοποιήσεις για την παραμονή ΙΚΑ και ΔΟΥ στους Σοφάδες

by the_chief
πηγή: karditsaNews


Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων στην έκτακτη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη διεκδίκηση παραμονής  των παραρτημάτων ΔΟΥ και ΙΚΑ στην πόλη των Σοφάδων, για τις κάτωθι ενέργειες:
  • 1. Αποστολή στα καθ’ ύλην υπουργεία διαπαραταξιακής επταμελούς επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Σκάρλο και μέλη τους επικεφαλείς της μείζονος και ελλάσονος μειοψηφίας κυρίους Πώποτα & Γκιζέρη, τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και εκπροσώπους του Συλλόγου Συνταξιούχων, του Μορφωτικού και Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων κ.κ. Μπάμπη Δίκαρο, Κατερίνα Σταθοπούλου και Σωτήρη Μαλλιαρό αντίστοιχα.
  • 2. Συμβολικό ωριαίο «κλείσιμο» της Εθνικής Οδού με ενημέρωση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων.
  • 3. Τρίωρο «κλείσιμο» των καταστημάτων της πόλης και συγκέντρωση των δημοτών την ώρα αυτή στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.
Μεταξύ άλλων επί του θέματος τοποθετήθηκε ο κ. Αγοραστός που επεσήμανε ότι "ο δίαυλος επικοινωνίας και συμπαράστασης θα είναι ανοικτός με τον Δήμο Σοφάδων" ενώ υπογράμμισε την ύπαρξη σημαντικών παραγόντων που καθιστούν τη διεκδίκηση των εν λόγω αιτημάτων στα Υπουργεία από την επιτροπή ως "ισχυρά χαρτιά". Επίσης ακούστηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού και Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οι νεοεκλεγέντες κ.κ. Αντιπεριγερειάρχης κ. Τσιάκος Βασίλειος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Κουβέλη - Κόκκαλη, Ορέστης Ψαχούλας, δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες ενώ στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η νομαρχιακή σύμβουλος και πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι αγωνιστες των σοφαδων.. ασε ρε μας γιναν ολοι επαναστατες.. η σκονδρα?? ο αγοραστος?? ολα τα λαμογια ρε? με αυτους θα πελεψουν..?κινητοποιησεις του κολου.. βγειτε στους δρομους να χεστουν

Sofades News είπε...

Ορθή παρατήρηση.

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε