10 Δεκ 2010

Rights and freedoms

by the_chief
πηγή: Πρωινός Τύπος
*updated*

 
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Σοφάδων στεγάζεται εδώ και λίγα χρόνια στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ (πρώην ΤΕΕ) Σοφάδων. Ιδρύθηκε το 2003 και το 2007  μετονομάσθηκε από Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καρδίτσας σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σοφάδων.
Στο σχολείο φοιτούν μαθητές από διάφορα μέρη του νομού Καρδίτσας. Παρέχεται η δυνατότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης σε δύο ειδικότητες, στην κηπουρική και στην υδραυλική, σε κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον και εργαστήρια. Συγχρόνως οι μαθητές διδάσκονται Γλώσσα, Μαθηματικά, Μουσική, Φυσική Αγωγή, Πληροφορική, Κοινωνική και Επαγγελματική Αγωγή και Αισθητική Αγωγή. Παράλληλα υλοποιούνται εξατομικευμένα και μικροομαδικά υποστηρικτικά προγράμματα εκμάθησης.
Στην ιστοσελίδα του μπορείτε να ενημερωθείτε για το σχολείο, το εκπαιδευτικό έργο, δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.
Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών μέσα και έξω απο την τάξη.




Human rights day 2010  
10 Δεκεμβρίου: Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αφιερωμένη φέτος σε όσες και όσους αγωνίζονται για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιώματων και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
 Speak up, stop discrimination!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς !!

Ανώνυμος είπε...

mpravo :)

Δημοσίευση σχολίου

Σxολίασε